Asianajotoimisto Markus Kairala - Lakipalvelut Rovaniemellš ja Kittilšssš

Kustannukset

Puhelinneuvottelussa tai alkutapaamisessa selvitämme asianajajan tarpeen sekä, oletko yksityisasiakkaana oikeutettu kokonaan tai osittain maksuttomaan oikeusapuun valtion varoista. Lisätietoja oikeusavusta löydät osoitteesta www.oikeus.fi.

Selvit√§mme my√∂s puolestasi, onko sinulla mahdollisuus saada kulusi katettua oikeusturvavakuutuksesta. Mik√§li sinulla tai yrityksell√§si on oikeusturvavakuutus, se kattaa yleens√§ oikeudenk√§yntikulut riita-asioissa sek√§ rikosasioissa asianomistajan eli uhrin oikeudenk√§yntikulut. T√§ll√∂in maksat laskustamme vain vakuutusehtojesi m√§√§rittelem√§n omavastuuosuuden vakuutusyhti√∂si maksaessa loppuosan. Oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen, joka on yleens√§ 15‚Äď20 % koko laskun loppusummasta, tai oikeusturvan ylimenem√§√§n osaan on mahdollista tietyin edellytyksin hakea oikeusapua, jolloin valtion varoista maksetaan t√§m√§ osa. Selvit√§mme ja arvioimme tilanteesi aina tapauskohtaisesti.

Tavanomaisten asiakirjojen hinta määräytyy käyttämämme palkkiohinnaston mukaan. Veloituksemme perustuu toimeksiannon suorittamiseen käytettyyn aikaan ja tuntiveloitukseen. Mikäli haluat tarkempaa tietoa hinnoittelustamme, niin pyydä meiltä hinnastomme. Voit myös halutessasi pyytää tarjouksen asiasi hoitamisesta.

Lataa hinnasto

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.

Nimi:

Puhelin tai sähköposti

Viestisi

Yhteystiedot© Kairalalaw | Valtakatu 19 A 2, 96200 Rovaniemi | Puh. 040 735 7263

Asianajajaliitto
Toteutus Nettitaivas