Asianajotoimisto Markus Kairala - Lakipalvelut Rovaniemellš ja Kittilšssš

 

Perheoikeudelliset asiat koskevat useimmiten lasten huoltoa, tapaamisoikeutta, elatusapua tai lasten huostaanottoa/kiireellistä sijoitusta sekä avioliittoon ja parisuhteeseen liittyviä asioita, kuten avioeroa ja ositusta. Laadimme myös avioehtosopimuksia sekä annamme neuvoja ja konsultointia kaikissa avio-/ avoliiton varallisuusoikeudellisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa.

Keskeinen ja tärkeä osa työtämme on avustaa asiakkaitamme lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvissä oikeudenkäynneissä. Asianajaja voi auttaa usein myös sovinnollisen ratkaisun saavuttamisessa. Näin voidaan välttää tarpeettomia ja pitkiä oikeudenkäyntejä. Kun lapsen vanhemmat eroavat, he voivat sopia lapsen huollosta, tapaamisoikeudesta ja elatuksesta myös kunnallisen lastenvalvojan luona. Jos vanhemmat eivät pääse lasta koskevassa asiassa yksimielisyyteen, lasta koskevat päätökset voidaan kuitenkin viedä myös käräjäoikeuden vahvistettaviksi. Käräjäoikeus ratkaisee asian lapsen edun mukaisesti.

Asianajajallamme on kokemusta lukuisista lapsen huoltoa, tapaamisoikeutta, elatusta sekä kiireellistä sijoitusta ja huostaanottoa koskevista oikeudenkäynneistä.

 

 

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.

Nimi:

Puhelin tai sähköposti

Viestisi

Yhteystiedot© Kairalalaw | Valtakatu 19 A 2, 96200 Rovaniemi | Puh. 040 735 7263

Asianajajaliitto
Toteutus Nettitaivas